Üzenet a nyugatnak!

Gergely Gábor írta 2021. 06. 27., v - 20:26 időpontban

Azt mondjátok, térdre kell kényszeríteni Magyarországot. Azt mondjátok, Magyarországnak nincs helye az unióban, mert senki nem lehet tagja egy közösségnek, ha nem tiszteli a közösség értékeit. 

Tudjátok, mi tiszteljük a közösség értékeit, és cserébe mi is csak annyit kérünk, hogy a közösség is tisztelje a mi értékeinket, mert mi is a közösség tagja vagyunk, ugyanolyan tagjai mint ti. Nem másodrendű, nem harmadrendű tagjai, pont olyanok mint ti! Kifizettük az árát, busásan. Mi nem változtunk, ti változtatok meg! Mi csak úgy szeretnénk élni, ahogyan azt megszoktuk. 

Mi nem ítélünk el senkit. Véleményünk persze van, de nem próbáljuk meg rátok erőltetni a mi nézeteinket. Ti miért teszitek?

Mi nem bántjuk a melegeket, de szeretnénk ha a gyermekeink családokat alapítva unokákkal, dédunokákkal ajándékoznának meg minket úgy, ahogy évszázadok óta.

Mi azt szeretnénk, ha a mesékben továbbra is királyfi és királylány lenne úgy, ahogy évszázadok óta.

Mi azt szeretnénk, ha Magyarország többségében keresztény maradna úgy, ahogy évszázadok óta.

Mi azt szeretnénk, ha Magyarországra csak beilleszkedésre alkalmas népek érkeznének, és azok a nemzetünk részeivé válnának úgy, ahogy évszázadok óta. 

Mi azt szeretnénk, ha jogi kérdésekben magyar ítélethozók döntenének úgy, ahogy évszázadok óta.

Ti, ott a fejlett nyugaton, úgy teszitek tönkre a saját nemzeteiteket ahogy akarjátok. Afrikai migráns, szíriai menekült, függönykarnisba szerelmes, magát őznek gondoló valami, karriert hajszoló 40-es nem fog nektek se német, se francia se holland gyereket szülni. Csúsztok a lejtőn, egyre gyorsabban és megállíthatatlanul. Mi toleránsak vagyunk, nem szólunk bele. Tudjuk, hogy nektek a tolerancia fontos. Legyetek hát ti is egy kicsit toleránsabbak, és véssétek abba a buta fejetekbe, hogy mi meg továbbra is olyanok szeretnénk maradni, amilyenek vagyunk, és mint a közösség tagjának értékeit, tiszteljétek a mi értékeinket is!

Segítség gyanánt: Mi nem akarunk afrikai migránst, nem akarunk iszlámot, nem akarunk térdelni, nem akarunk LMBTQ propagandát az iskolákban, Brüsszelből vezérelt ügyészséget, egyesült államokat. Fogjátok fel, és nyugodjatok bele!  Túléltünk már tatárt, vertük ki törököt, kapákkal, kaszákkal osztrákot cseheket, küldtünk haza oroszokat és benneteket is túl fogunk élni! Orbán pedig addig fog miniszterelnök maradni, amíg az ellenzék nem minket, hanem titeket szolgál. 

Mi tudjuk, hogy tévúton jártok, és szurkolunk, hogy a ti népeitek is felébredjenek, és észrevegyék hogyan pusztítjátok el őket, hogyan cserélitek le a lakosságot. Benneteket nem a jogállam, nem a szabad sajtó, az emberi jogok érdekelnek, csak az, hogy befogjátok a szánkat addig, amíg már olyan sem lesz, aki meghallaná a figyelmeztetésünket. 

Mielőtt azt mondanátok, nektek nem Magyarországgal van bajotok, csak velünk, és ehhez Magyarországon is vannak támogatóitok, csak csendesen hozzáteszem, nekünk sem Európával van bajunk, csak veletek, és nekünk is vannak támogatóink. Tehát igen, euroszkeptikus vagyok, de csak addig, amíg az unió vezetői a saját népeinek megsemmisítésén ügyködnek. Tudjátok a megoldást? 

Szóval lehet leszállni rólunk, mert úgysem fogtok megtörni minket. Pénzt is vonhattok el, majd szerzünk máshonnan. Szerencsére nem az unió az egyetlen forrás, de ha zsíros kenyéren kell is élnem, akkor sem fogom lecserélni az évezredes értékeimet a tieitekre. 

Nekünk 100 év múlva is mise fog szólni a rádióban és nem szalát, mi 100 év múlva is csak az oltár előtt fogunk térdelni, 100 év múlva is a magyar himnuszt fogjuk énekelni, és 100 év múlva is piros, fehér és zöld lesz a zászlónk. Az unokáink, dédunokáink (mert nekünk lesznek) ugyanolyan büszkén fognak ránk gondolni, mint mi azokra az őseinkre, akik megvédték magukat és minket a hol keletről, hol nyugatról érkező elnyomással szemben. 

Ehhez tartsátok magatokat!

 

<->

Botschaft an den Westen!

Sie sagen, dass Ungarn müsse in die Knie gezwungen werden. Sie sagen, dass Ungarn hat keinen Platz in der Union, weil niemand Mitglied einer Gemeinschaft sein kann, wenn es die Werte der Gemeinschaft nicht respektiert.

Wissen Sie, wir respektieren die Werte der Gemeinschaft und bitten im Gegenzug nur darum, dass die Gemeinschaft unsere Werte auch respektiert, denn wir sind auch Mitglieder der Gemeinschaft, als Mitglieder wie Sie. Keine Mitglieder zweiter Klasse, keine Mitglieder dritter Klasse , genau wie Sie! Wir haben teueren Preis bezahlt. Wir haben uns nicht verändert, Sie haben sich verändert! Wir wollen einfach so leben, wie wir es gewohnt sind.

Wir verurteilen niemanden. Wir haben natürlich eine Meinung, aber wir werden nicht versuchen, Ihnen unsere Ansichten aufzuzwingen. Warum tust du das?

Wir tun Schwulen und lesben nicht weh, aber wir möchten, dass unsere Kinder in Familien aufwachsen uns Familien bilden. Uns Enkeln und Urenkeln schenken. Wie sie es seit Jahrhunderten getan haben.

Wir wollen, dass in Märchen noch Jahrhunderte lang Prinzen und Prinzessinnen bleiben.

Wir möchten, dass der Großteil Ungarns Christlich bleibt, wie es seit Jahrhunderten ist.

Wir wollen, dass nur integrationsfähige Völker nach Ungarn kommen und Teil unserer Nation werden, wie es seit Jahrhunderten ist.

Wir wollen, dass ungarische Richter über Rechtsfragen entscheiden, wie sie es seit Jahrhunderten tun.

Ihr dort im entwickelten Westen zerstört eure eigenen Nationen, wie ihr wollt. Ein afrikanischer Migrant, ein syrischer Flüchtling, verliebt in einen Vorhang, der an ein Reh denkt, eine Karriere anstrebt, ein 40-Jähriger wird dir kein deutsches, französisches oder niederländisches Kind schenken. Schneller und unaufhaltsamer rutschst ihr an den Hang hinunter. Wir sind tolerant, wir mischen uns nicht ein. Wir wissen, dass Ihnen Toleranz wichtig ist. Seien Sie also etwas toleranter und meiseln Sie in ihren dummen Köpfe, dass wir immer noch so bleiben wollen, wie wir sind, und respektieren Sie als Mitglieder der Gemeinschaft auch unsere Werte!

Um Hilfe: Wir wollen keine afrikanischen Migranten, wir wollen keinen Islam, wir wollen nicht niederknien, wir wollen keine LGBTQ-Propaganda in Schulen, von Brüssel geführte Staatsanwälte, Vereinigte Staaten von Europa. Merken Sie es an und beruhigen Sie sich! Wir haben die Tataren schon überlebt, wir haben die Türken, die Tschechen mit Hacken und Sensen besiegt, wir haben die Russen nach Hause geschickt und wir werden auch Sie überleben! Und Orbán wird Premierminister bleiben, solange die Opposition nicht uns, sondern Ihnen dient.

Wir wissen, dass Sie sich irren, und wir unterstützen, dass auch Ihre Völker aufwachen und bemerken, wie Sie sie zerstören, wie Sie die Bevölkerung ersetzen. Sie interessieren sich nicht für Rechtsstaatlichkeit, nicht für freie Presse, für Menschenrechte, nur dafür, den Mund zu halten, bis niemand unsere Warnung hört.

Bevor Sie sagen, dass Sie kein Problem mit Ungarn haben, nur mit uns, und Sie haben Unterstützer in Ungarn, möchte ich nur leise hinzufügen, wir haben kein Problem mit Europa, nur mit Ihnen, und wir haben auch Unterstützer . Also ja, ich bin Euroskeptiker, aber nur solange bis Staatsoberheupter wie Sie daran arbeiten, ihre eigenen Völker zu vernichten. Kennen Sie die Lösung?

Sie können uns also verlassen, weil Sie uns sowieso nicht brechen werden. Sie können von uns auch Geld wegnehmen und wir holen es woanders her. Zum Glück ist die Gemeinschaft nicht die einzige Quelle, aber selbst wenn ich von Schmalzbrot leben muss, werde ich meine tausendjährigen Werte auch nicht gegen deine eintauschen.

Wir werden in 100 Jahren eine Messe im Radio haben und keinen Allah rufe, wir werden in 100 Jahren nur noch vor dem Altar knien, in 100 Jahren werden wir die ungarische Hymne singen, und unsere Fahne wird rot, weiß und grün sein und bleiben. Unsere Enkel, Urenkel (weil sie für uns sein werden) werden genauso stolz an uns denken wie an unsere Vorfahren, die sich und uns gegen Unterdrückung aus dem Osten oder Westen verteidigt haben.

Halte dich daran fest!

Hozzászólások

zöldi lajos

2022. 04. 09., szo - 17:28

mindenben igazad van testvér.európa népeit megvakítatta megsüketítette a liberális sajtó és saját vezetői és brüszel. ezek a vezetők nem európa érdekében cselekednek. saját népeiket semmibenézve egymást túllicitálva szolgáják a tengerentúli érdekeket. ez a hatalom 2008ban kirobbantott egy forradalmat. itt európában. és most ennek isszuk issza európa a levét. kinek az érdeke. ki járt jól a forradalomal. 14 év alatt nem engedték a békés megegyezést. kinek az érdeke volt. és végül a háború a szomszédban egész európa becsődölhet ha nem lessz gáz.kérdezd magadtól ez mégis kinek az érdeke. bárhol is olvasod gondolkozz kinek érdeke egy gyenge lenullázott európa. ne nézd végig hogyan készül a véres hurka és a politika. mert mindkettő undorító. ja és ne higy el mindent hírekből. gondolkozz.

Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal!Én már rég otthagytam volna ezt a gittegyletet,ahol hazugok,irigyek,gyengeelméjűek után megy a"fejlett nyugat!"Ezek nem látják a fától az erdőt,nem látják,hogy módszeres népírtást,genocidiumot hajtanak végre az Usa és a sátánista háttérhatalmi gyilkosaival együtt.Ennyire lebutított nép,akik nem látják ,hogy a kipusztításuk a cél,nem is érdemlik meg az életet!

Németh Tamás

2022. 04. 10., v - 03:56

Ez a terv már 1969-ben kész volt, lopakodva került be a hétköznapjainkba. Cél a föld népességének csökkentése. A módszer minden deviancia támogatása, és az iskolákban kezdődik 1 a biztonságos szexel, 2 abortusz 3 kábítószer 4 nemi identitás stb. Bármennyire is büszkék vagyunk magunkra nálunk is megtörtént lokális közösségek szét szedésével Óbuda, Újpest, Kispest lebontásával és a "korszerű lakásba" költözéssel, faluközösségek "szétbombázásával" Ezzel egy időben a nagycsaládok szétszedése és sorolhatnám a modern kor "áldásait".

Krekàcs antal

2022. 04. 10., v - 20:32

Ha egy àllam nem vesz rèszt a vilàg termèszetes fejlõdèsben lemarad. A mult szàzadban tõrtènt dolgokkat is figyelembe vève óhatatlanul a fejlõdèsben volt rèsz egèszen a mai napig .Minden àllamnak van hibài. De a hibàkat kijavitani kõtelessège ha a tàrsadalom ugy kivànja. Magyarorszàgon semmi elõre haladàs nem vehetõ èszre sõt egy helyben topog. Csõkõnyõssèg èszlelhetõ minden tekintetben. Hibàkat sem igyekszenek helyesbiteni vagy kijavitani. Orbàn az utolso 12 èvben oriàsi lopàsi sorozatokat halytott vègre. Ezek a bünõs tevèkenysègek oriàsi kàrt okozott a nèpnek s a tàrsadalomnak. Sõt azèunak is.

Sajnos a magyar nyelv sem fejlödött ilyen ütemben, mint ahogy azt te megkívánod… te már idegen nyelven írsz, majd Googel-fordítóval magyarosítod a mondanivalódat, legalábbis ez teljesen úgy hangzik. Tele van helyesírási és stilisztikai hibákkal… szóval az a véleményem: valóban legyünk nyitottak az újításra, de elöször sajátítsuk el a saját anyanyelvünket illetve ismerjük meg a nemzeti értékeket, hogy ítéletet mondhassunk arról, melyik pontban van szükség módosításra. Itt a javított szöveg:
Ha egy àllam nem vesz rèszt a vilàg termèszetes fejlõdèsében, lemarad. A múlt szàzadban tõrtènt dolgokkat is figyelembe vève, óhatatlanul a fejlõdèsben volt rèsz egèszen a mai napig ( ez mit jelent..?!, nem értem). Minden àllamnak vannak hibài. De a hibàkat kijavítani kõtelessège, ha a tàrsadalom úgy kívànja. Magyarorszàgon semmi elõrehaladàs nem vehetõ èszre, sõt egy helyben topog. Csõkõnyõssèg èszlelhetõ minden tekintetben. Hibàkat sem igyekszenek helyesbíteni vagy kijavítani. Orbàn az utolsó 12 èvben óriàsi lopàsi sorozatokat hajtott vègre. Ezek a bünõs tevèkenysègek oriàsi (ismétlés, stilisztika!) hatalmas kàrt okoztak a nèpnek s a tàrsadalomnak. Sõt az EU-nak is.

téjéká

2022. 04. 15., p - 13:32

Istenem, de sok, egyre több marha van az országban! Alakítsunk egy jó nagy marhatelepet. Ott elférnek. Mert mindenki a kommunista vezért, a kommunizmust sírja vissza! Ukrajnába menjenek segíteni, majd meglátják!
Bár tanulatlanok, s nem is képesek a tanulásra, gondolkodásra, a látásra!

Új hozzászólás