Üzenet a kormánypropagandának

Gergely Gábor írta 2024. 06. 06., cs - 16:54 időpontban

Vannak dolgok amiket el kellene engedni… Értem én, hogy kampány van, ezért percenként jön velem szembe, hogy dollárbaloldal, meg béke, meg háborúpárti. El fogok menni szavazni, és a Fidesz listájára fogok szavazni, de a jelenlegi kommunikációt én is úgy érzem, hogy egy kicsit a nívó alá lőtték. Szerintem sokkal jobb lenne, ha néhány dolgot tisztáznánk, egyértelműen kimondanánk, és nem egyszerűsítenénk le néhány unalomig hajszolt degradáló jelzővel, vagy hamis ígérettel. Mondjak példákat? Persze, hogy mondok, akkor is, ha nem akarjátok.

1. Magyar Péter nem baloldali! Még a magyar baloldal sem baloldali! Magyar Péter egy sértődött, tehetségtelen senki. Annyi tudása van, hogy maga mellé állítsa nem a kiábrándult fideszeseket, hanem az ellenzékből kiábrándult, Orbán-fóbiás szavazókat. Azokat, akik Bíró Adára is képesek lennének szavazni ha lehetne (így csak udvarolnak neki). 

2. A baloldal nem háborúpárti! A ma magukat baloldalinak, zöldnek és liberálisnak nevező, közben a baloldalisággal, a környezetvédelemmel és a szabadelvűséggel homlokegyenest ellenkezően cselekvő magyar ellenzék még porondon lévő tagjai, nem pártolnak se háborút, sem semmi mást. Nem háborúpártiak, nem magyarellenesek, nem brüsszeliták, hanem jellemtelen, elvtelen, pénzsóvár, tehetségtelen hazaárulók, akik a tehetségtelenségük miatt, a pénzsóvár vágyaik kielégítésére, a siker érdekében, jellemtelenül, az általuk nem képviselt elvek mögé bújva, a hazájuk és azok állampolgárainak érdekével szemben, kiszolgálják azokat a külföldi, pénzhatalmi eliti befolyásoltság alatt álló brüsszeli és amerikai politikai erőket, akik valóban háborúpártiak. 

Nem háborúpártiak, rosszabbak annál!

3. Nem dollárbaloldal! A fent említettek nem elkötelezettek semelyik ország mellett. Bárhonnan bármit elfogadnak az árulásukért. Semmi máshoz nem értenek, csak a normalitás elleni szarkavaráshoz ami érthető, hiszen ők nem tartoznak a normálisok körébe, ezért könnyen szembe tudnak velük helyezkedni. Teljesen mindegy, hogy ezért ki fizet, Bidé bácsi, Brüsszel, Moszkva vagy Peking. A nagyhatalmak (és itt nem a megválasztott vezetőkre gondolok, hanem a mögöttük háttérben meghúzódó háttérhatalmakra (igen, nem csak egy van)) mindig a leggyengébb láncszemet keresik meg. Nálunk a magát baloldalinak vagy liberálisnak nevező söpredék nem a leggyengébb láncszem, hanem a rozsa a hintát tartó láncszemek közt, ami az időjárás pusztító hatását, és a horgany bevonat sérülését kihasználva rágja, eszi, rohasztja a láncot. 

Nem, a Fidesz nem fogja tudni megállítani a háborút, de a folyamatos tengelyakasztással időt tud nyerni, hogy Európa arra alkalmas része észhez térjen, Amerika felébredjen. És aki időt nyer, életet nyer! A Fidesz nem a garancia a háború megakadályozására (és azon kívül még sorolhatnánk a számtalan problémát, amit a kilóra (mondhatnánk sms-ben) megvásárolt brüsszeli vezetők okoztak), hanem a remény.

Na ezért megyek én el vasárnap, és ezért fogok a Fideszre szavazni, és nem azért, mert sokat hallottam, hogy dollárbaloldal, meg háborúpárti. Megyek, viszem a rozsdamarót meg a kúszóolajat, mert ez az egyetlen esély, remény arra, hogy az a lánc még sokáig kiállja az idők próbáját, és a gyerekeim úgy ringathassák majd a hintában az unokáimat abban a hintában, ahogy én ringattam őket, ahogy engem az anyám, ahogy őt a nagyanyám.  

Megértjük mi ezt is, nem csak a azt a néhány kijelölt szitokszót! Tessetek egy kicsit többet kinézni belőlünk, és kicsit összeszedettebben is kommunikálni!

Új hozzászólás