Mel Gibson filmet készít a Rothschild-családról

Wertheim László írta 2021. 04. 04., v - 21:29 időpontban

Filmes és zsidó lapok egyszerre hördültek fel a hír hallatán, miután Mel Gibsont bejelentette, filmet készít a Rothschildokról. A család kezében lévő világmédia máris hadat üzent és a film forgatásának leállítását és Mel Gibson megbüntetését követelte.

Megemlítik, hogy Mel Gibson részegen egy rendőri intézkedés közben a zsidókat okolta a világban zajló háborúkért. Emlékeztetnek 2004-es filmjére, A Passióra, ami miatt több amerikai zsidó szervezet antiszemitizmussal vádolta Mel Gibsont.

A háttérhatalom legbefolyásosabb és a világ leggazdagabb családja érinthetetlen és sem a főáramú média, sem a filmipar nem készíthet arról feldolgozást,

  • hogyan tartják 1913 óta kezükben és magántulajdonban a világ pénzkibocsátását,
  • hogyan hoztak létre világháborúkat, hogyan irányították a történelmet,
  • hogyan hozták létre a cionista Izraelt és hogyan tartják mai napig ellenőrzés alatt a monetáris adósságokat,
  • a Nemzetközi Fizetések Bankját,
  • a Bank of England-et, a FED-et vagy az Európai Központi Bankot.
  • hogyan dolgoznak az Új Világrend létrehozásán most is.

 

A Variety arról számolt be, hogy Gibson Shia LaBeouf-val fog együtt szerepelni a Rothchild-ban, egy szupergazdag New York-i család szatirájáról készülő filmben. A cím azonnal összehasonlításokat váltott ki a valóságos Rothschildokkal, a hihetetlenül gazdag zsidó bankárok családjával.

Most Mel Gibson azután, hogy hirhedt kijelentése miatt, miszerint a "zsidók uralják egész Hollywoodot és a filmgyártást" teljesen perifériára tették és nemkívánatos személlyé vált, most úgy döntött előveszi ezt a tabutémát is...

A film forgatása még el sem kezdődött, de máris kárelhárításba kellett kezdenie a stábnak, mert ahogyan az várható volt, elővették az antiszemita, zsidógyűlölő, összeesküvés-elmélet vádakat, hogy Mel Gibsonnak még csak eszébe sem jusson a filmet végigvinni, de a nézőknek megnézni végképp nem.

A VilagHelyzete oldal jóvoltábol az elmúlt 10 éve alatt számos cikkben olvashattatok róla, de Drábik János előadásaiból is mindenki tisztában van mára a főáramú média által eltitkolt és kimondhatatlan tényekkel...

Hozzászólások

Endre Szabó

2021. 04. 05., h - 12:11

Már most is lehet tudni ,hogy a szabadkőműves "világhatalom" csúcsán a Rotschild család áll és ők nem szeretnék látni összefoglalva filmen a sok gazemberséget emberiesség elleni bűntetteket amiket elkövettek ,hogy még többen láthassák és felismerjék a világban ,hogy ők a felelősek azért a káoszért amit jelenleg a világban uralkodik ,én nagy örömmel nézném meg ezt a filmet !

Ha tudnátok így ez ez a Vöröspajzs fedőnevű ( ki tudja az igazi név mögötte , de a vérvonal egész a Babiloniai királyok ig nyúlik vissza ) de vanna családok akik sokkal hatalmasabbak és meg csaknem is hallottunk (vagy sokan nem) róluk .. Pl a Sciff család de vannak meg sokan mások is..

Bàlint Andràs

2021. 04. 07., sze - 12:04

Helyesen; Schiff - bankár család. Szintén Drábiktól tudom, hogy - többek között - Trockijt (!) támogatta sok millió dollárral, a régi Oroszország tönkretételében !

Mikuska Györgyi

2021. 04. 07., sze - 13:21

Végre van valalkinek mersz van ebben a gyilkosok darázs fészkébe bele nyúlni.Én csak gratulálni tudok Mel Gibson-nak, hogy van mersze ehez!
A sátán (direkt kis betű) hatalmáról es az íllumináti " fekete istenéről is szót mer szólni, akinek az íllumináti egész klánja megesküdött, hogy minden utasítását követni fogja! Itt az eredménye! A gonoszság csak úgy csöpög belőlük!

Mikuska Györgyi

2021. 04. 07., sze - 13:41

Ez az ördögi méreg is ezektől a gyilkosoktól jön, amit Bill Gades már kifejtette ezt gyilkos " perfekt ötletet," ahol egy csapásra több milliárder embert meggyilkolhatnak!
Bill Gades kifejtette, hogy ő maga egy szerződést kötött a vuhani laborral, ott állítatta elő a vakcinát , aminek 5 mutácioja lessz, és minden új mutációhoz új vakcinát csináltatott, ami mindig erősebb lesz, és az 5.hez már nem lessz szükség semmire, mert akkorra több milliarder ember meg fog halni!
A kilátások csodálatosak nem?

Új hozzászólás